Administrasjonen

Bendik Walderhaug
Bendik er utdannet statsviter, og har lang erfaring fra verdiforankret salg- og markedsføring, forretningsutvikling og ledelse. Som daglig leder i ByBi er han ansvarlig for daglig drift, regnskap og økonomi, honningsalg, samarbeid og bedriftspartnerskap.

Idil Akdos
Idil er utdannet agroøkolog fra NMBU, grunnlegger av Local Buzz andelsbirøkterlag og har tidligere jobbet med urbant landbruk og sosialt entreprenørskap i Oslo Living Lab og Nabolagshager. Som faglig leder har hun ansvar for Birøktakademiet og andre kurs, birøkt og honningproduksjon, formidling og undervisning.

Ragna Ribe Jørgensen
Ragna er idéhistoriker med fokus på begrepet økologi og har en master innen vitenskapsteori. Hun er utdannet innen permakultur og gartnerfag. Ragna er sertifisert birøkter og er under utdanning i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Som leder for ByBi Honninghub er hun en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

Tonni Jørgensen
Tonni studerer for å ta en bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon, hen har også erfaring med å styre SoMe kontoer. I ByBi vil hen administrere SoMe kontoer og nettside. I tillegg har hen også ansvar for kommunikasjon og markedsføring av ByBi.
Styret

Kirsti Ervik
Kirsti jobber som marked- og kommunikasjonsansvarlig i Unge Viken Teater. Hun er ikke birøkter.
Valgt inn på årsmøtet i 2020

Anders Wigdahl
Anders jobber som Direktør for forretningsutvikling, IT og digitalisering i Aleris Helse. Han er ikke birøkter
Valgt inn på årsmøtet i 2021

Aleksa Radman
Aleksa er student og selvstendig næringsdrivende. Han er vokst opp i en birøkterfamilie, men har ikke bier for øyeblikket.
Valgt inn på årsmøtet i 2021
)
Marco Rampoldi
Marco jobber som kokk på Olympen Restaurant. Han er birøkter, og har hatt bier på Vestre Gravlund siden 2021
Valgt inn på årsmøtet 2021

Anneke Osborg
Anneke jobber som prosjektleder i Plain Consulting. Hun er birøkter og har bikubene sine på Nesodden.
Valgt inn på årsmøtet i 2022

Gabriel Bøen

Laila My Ananiassen
Frivillige og ressurspersoner

Svein O. Heggedal
)
Torill Syversen

Anastasiya Dykyy
Anastasiya er molekylærbiolog fra NTNU. Hun er birøkter og er under utdannelse som honningsensoriker ved Albomiele. Anastasiya har solid erfaring med sensorisk og molekylær analyse av norske og utenlandske honninger.
)
Veslemøy Hvidsten
Eier og driver Nektar vinbar som hun startet i 2019 etter å ha jobbet hos Moestue Grape Selection som Fine Wine Director i flere år. Hun tok vinkelner-eksamen i 1995 da hun jobbet på Bagatelle og har bred erfaring fra restaurantbransjen. Veslemøy er birøkter.
Røktercrew

Ragna Ribe Jørgensen
Ragna er idéhistoriker med fokus på begrepet økologi og har en master innen vitenskapsteori. Hun er utdannet innen permakultur og gartnerfag. Ragna er sertifisert birøkter og er under utdanning i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Som leder for ByBi Honninghub er hun en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

Håkon Berg Sundet
Håkon er utdannet økolog og birøkter, og tidligere faglig leder i ByBi. Håkon er en viktig ressursperson i Røktercrew, og har ansvaret for Kongsgården bigård.
)
Jan Pesl
)
Anders Holen
