Administrasjonen

Ragna Ribe Jørgensen
Ragna er utdannet idéhistoriker, erfaren birøkter og er også utdannet i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Som leder for ByBi Honninghub er hun en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

Bendik Walderhaug
Bendik er utdannet statsviter, og har lang erfaring fra verdiforankret salg- og markedsføring, forretningsutvikling og ledelse. Som daglig leder i ByBi er han ansvarlig for daglig drift, regnskap og økonomi, honningsalg, samarbeid og bedriftspartnerskap.

Tiril Gilbert
Tiril er utdannet øko-agronom og pedagog, og har jobbet med urbant landbruk i mange år. I ByBi er hun prosjektleder for Pollinatorskolen, et undervisningsprosjekt i Osloskolen støttet av Sparebankstiftelsen DNB, og vikarierer som daglig leder mens Bendik er i pappaperm.

Håkon Berg Sundet
Håkon er utdannet økolog og birøkter, og faglig leder i ByBi. Han har hovedansvar for ByBi sitt grunnkurs, og for organiseringen av røktersesongen med ByBi Røktercrew. Han røkter ByBi sine bigårder i Dronningparken og har ansvaret for birøkten på Det Norske Teateret.

Tonni Jørgensen
Tonni studerer for å ta en bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon, hen har også erfaring med å styre SoMe kontoer. I ByBi vil hen administrere SoMe kontoer og nettside. I tillegg har hen også ansvar for kommunikasjon og markedsføring av ByBi.
Styret
)
Kirsti Ervik
)
Geir Ebbesen
)
Gregory Gjini
)
Anders Wigdahl
)
Aleksa Radman
)
Beyar Mikail
)
Marco Rampoldi
Frivillige og ressurspersoner
)
Svein O. Heggedal
)
Torill Syversen

Anastasiya Dykyy
Anastasiya er molekylærbiolog fra NTNU. Hun er birøkter og er utdannet honningsensoriker ved Albomiele. Anastasiya har solid erfaring med sensorisk og molekylær analyse av norske og utenlandske honninger.
)
Veslemøy Hvidsten
Eier og driver Nektar vinbar som hun startet i 2019 etter å ha jobbet hos Moestue Grape Selection som Fine Wine Director i flere år. Hun tok vinkelner-eksamen i 1995 da hun jobbet på Bagatelle og har bred erfaring fra restaurantbransjen. Veslemøy er birøkter.
Røktercrew

Ragna Ribe Jørgensen
Ragna er utdannet idéhistoriker, erfaren birøkter og er også utdannet i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Som leder for ByBi Honninghub er hun en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

Håkon Berg Sundet
Håkon er utdannet økolog og birøkter, og faglig leder i ByBi. Han har hovedansvar for ByBi sitt grunnkurs, og for organiseringen av røktersesongen med ByBi Røktercrew. Han røkter ByBi sine bigårder i Dronningparken og har ansvaret for birøkten på Det Norske Teateret.
)
Bjørn Gøsta Johansson
)
Jan Pesl
)