Administrasjonen

Ragna Ribe Jørgensen

ByBi HonningHub

Ragna er utdannet idéhistoriker, erfaren birøkter og er også utdannet i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Som leder for ByBi Honninghub er hun en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

Bendik Walderhaug

Daglig leder (i pappaperm)

Bendik er utdannet statsviter, og har lang erfaring fra verdiforankret salg- og markedsføring, forretningsutvikling og ledelse. Som daglig leder i ByBi er han ansvarlig for daglig drift, regnskap og økonomi, honningsalg, samarbeid og bedriftspartnerskap.

Tiril Gilbert

Prosjektleder og vikarierende daglig leder

Tiril er utdannet øko-agronom og pedagog, og har jobbet med urbant landbruk i mange år. I ByBi er hun prosjektleder for Pollinatorskolen, et undervisningsprosjekt i Osloskolen støttet av Sparebankstiftelsen DNB, og vikarierer som daglig leder mens Bendik er i pappaperm.

Håkon Berg Sundet

Faglig leder

Håkon er utdannet økolog og birøkter, og faglig leder i ByBi. Han har hovedansvar for ByBi sitt grunnkurs, og for organiseringen av røktersesongen med ByBi Røktercrew. Han røkter ByBi sine bigårder i Dronningparken og har ansvaret for birøkten på Det Norske Teateret.

Tonni Jørgensen

Kommunikasjonsrådgiver

Tonni studerer for å ta en bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon, hen har også erfaring med å styre SoMe kontoer. I ByBi vil hen administrere SoMe kontoer og nettside. I tillegg har hen også ansvar for kommunikasjon og markedsføring av ByBi.

 

Styret

 Kirsti Ervik

Kirsti Ervik

Styreleder
 Geir Ebbesen

Geir Ebbesen

Styremedlem
 Gregory Gjini

Gregory Gjini

Styremedlem
 Anders Wigdahl

Anders Wigdahl

Styremedlem
 Aleksa Radman

Aleksa Radman

Styremedlem
 Beyar Mikail

Beyar Mikail

Styremedlem
 Marco Rampoldi

Marco Rampoldi

Styremedlem

Frivillige og ressurspersoner

 Svein O. Heggedal

Svein O. Heggedal

Kursleder og faglig rådgiver
 Torill Syversen

Torill Syversen

Rådgiver og tidligere styreleder

Anastasiya Dykyy

Smaks- og kvalitetsleder

Anastasiya er molekylærbiolog fra NTNU. Hun er birøkter og er utdannet honningsensoriker ved Albomiele. Anastasiya har solid erfaring med sensorisk og molekylær analyse av norske og utenlandske honninger.

 Veslemøy Hvidsten

Veslemøy Hvidsten

Honning & sensorikk

Eier og driver Nektar vinbar som hun startet i 2019 etter å ha jobbet hos Moestue Grape Selection som Fine Wine Director i flere år. Hun tok vinkelner-eksamen i 1995 da hun jobbet på Bagatelle og har bred erfaring fra restaurantbransjen. Veslemøy er birøkter.

Røktercrew

Ragna Ribe Jørgensen

ByBi HonningHub

Ragna er utdannet idéhistoriker, erfaren birøkter og er også utdannet i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Som leder for ByBi Honninghub er hun en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

Håkon Berg Sundet

Faglig leder

Håkon er utdannet økolog og birøkter, og faglig leder i ByBi. Han har hovedansvar for ByBi sitt grunnkurs, og for organiseringen av røktersesongen med ByBi Røktercrew. Han røkter ByBi sine bigårder i Dronningparken og har ansvaret for birøkten på Det Norske Teateret.

 Nina Gudmestad

Nina Gudmestad

Birøkter Oscarshall bigård
 Bjørn Gøsta Johansson

Bjørn Gøsta Johansson

Birøkter Dronningparken Bigård
 Jan Pesl

Jan Pesl

Birøkter Kampen Bigård
 Anders Holen

Anders Holen

Birøkter ByBi bedriftspartnere