Administrasjonen

Louise Karlsson

Marked- og Kommunikasjonsansvarlig

Louise er ByBis marked- og kommunikasjonsansvarlig og har en lidenskap for målrettet markedsføring. Hun studerer for en Master of Science in Information Systems: Digital Marketing og har en bakgrunn som designer med erfaring i drift av sosiale medier. I ByBi har hun ansvar for administrasjon av SoMe-kontoer, kommunikasjon, annonsering, nettside og andre markedsføringsaktiviteter.

 

Anneke Osborg

Daglig leder

Anneke er daglig leder og jobber som prosjektleder i Plain Consulting. Hun er selv birøkter og har hovedfokus på dyrevelferd og det finstemte samspillet mellom insekter og blomster.
Som daglig leder i ByBi har Anneke ansvar for daglig drift, økonomi, honningsalg, samarbeid og bedriftspartnerskap.

 

Styret

 Arwin Khoshnewiszadeh

Arwin Khoshnewiszadeh

Styreleder
 Markus Lohne Hustad

Markus Lohne Hustad

Lokallagsleder
 Ane Johnsen

Ane Johnsen

Styremedlem
 Even Frøen

Even Frøen

Styremedlem
 Carl Dons

Carl Dons

Styremedlem
 Veslemøy Hvidsten

Veslemøy Hvidsten

Styremedlem

Eier og driver Nektar vinbar som hun startet i 2019 etter å ha jobbet hos Moestue Grape Selection som Fine Wine Director i flere år. Hun tok vinkelner-eksamen i 1995 da hun jobbet på Bagatelle og har bred erfaring fra restaurantbransjen. Veslemøy er birøkter.

 Ragna Ribe Jørgensen

Ragna Ribe Jørgensen

Styremedlem

Ragna er idéhistoriker med fokus på begrepet økologi og har en master innen vitenskapsteori. Hun er utdannet innen permakultur og gartnerfag. Ragna er sertifisert birøkter og er under utdanning i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Hun er også en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

 Janne Siler Seime

Janne Siler Seime

Varamedlem

Ressurspersoner

 Ragna Ribe Jørgensen

Ragna Ribe Jørgensen

Styremedlem

Ragna er idéhistoriker med fokus på begrepet økologi og har en master innen vitenskapsteori. Hun er utdannet innen permakultur og gartnerfag. Ragna er sertifisert birøkter og er under utdanning i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Hun er også en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.

Svein O. Heggedal

Kursleder og faglig rådgiver