Administrasjonen
Anneke Osborg
Anneke er daglig leder og jobber som prosjektleder i Plain Consulting. Hun er selv birøkter og har hovedfokus på dyrevelferd og det finstemte samspillet mellom insekter og blomster.
Som daglig leder i ByBi har Anneke ansvar for daglig drift, økonomi, honningsalg, samarbeid og bedriftspartnerskap.
Valgt inn på årsmøtet i 2022
Idil Akdos
Idil er utdannet agroøkolog fra NMBU, biolog, og sertifisert birøkter, grunnlegger av Local Buzz Andelsbirøkterlag og har tidligere jobbet med pedagogikk i NMBU, urbant landbruk og sosialt entreprenørskap i Oslo Living Lab og som gårdsleder i økologisk landbruk i Linnestad Gård. Som faglig leder har hun ansvar for Birøktakademiet, Pollinatorskolen og andre kurs, samt med birøkt på ByBis egne bigårder og Local Buzz, honningproduksjon og lokallagstjenester, og kunnskapsformidling for bedrifter og publikum. Idil er opptatt av naturbasert læring, kompetanseheving innen lokal matproduksjon og kunnskapsformidling om koblingen mellom bier og trær.
Louise Karlsson
Louise studerer for å ta en Master of Science in Information Systems: Digital Marketing, hun har også erfaring med å styre SoMe kontoer og design. I ByBi vil hun administrere SoMe kontoer og nettside. I tillegg har hun også ansvar for kommunikasjon og markedsføring av ByBi.
Styret
Gabriel Bøen
Gabriel er bærekraftsøkonom, med lang erfaring innenfor forretningsutvikling og ledelse, urban agrikultur, salg og kommunikasjon , og jobber i selskapet Natural State med bærekraftig stedsutvikling, og sirkulær økonomi.
Valgt inn på årsmøtet 2023
Anneke Osborg
Anneke er daglig leder og jobber som prosjektleder i Plain Consulting. Hun er selv birøkter og har hovedfokus på dyrevelferd og det finstemte samspillet mellom insekter og blomster.
Som daglig leder i ByBi har Anneke ansvar for daglig drift, økonomi, honningsalg, samarbeid og bedriftspartnerskap.
Valgt inn på årsmøtet i 2022
Marco Rampoldi
Sertifisert birøkter, økonom og matentusiast. Marco har drevet bigård på Vestre Gravlund siden 2021 og vært med i ByBi siden 2020. Han har også holdt kurs som «Kompetansekurs i birøkt» i 2023 og 2024. Med økonomiutdanning og erfaring som chef, brenner han for å fremme biprodukter i matlaging og deler gjerne kunnskap om bærekraftig birøkt og bienes rolle i økosystemet.
Valgt inn på årsmøtet 2021
Irena Schein
Valgt inn på årsmøtet 2023
Peder Aaserud
Peder er sertifisert birøkter med bred erfaring innen strategiske partnerskap, bærekraft og forretningsutvikling. Han brenner for å fremme biologisk mangfold i Oslo og jobber målrettet med løsninger som styrker samspillet mellom mennesker, natur og lokalsamfunnet.
Valgt inn på årsmøtet i 2024
Tonni Jørgensen
Tonni har tidligere vært marked- og kommunikasjonsrådgiver i ByBi og jobber nå som innholdsprodusent i Norges Fotballforbund. Med en sterk lidenskap for kommunikasjon og solid kompetanse innen innholdsplanlegging, bringer hun verdifull erfaring og engasjement til sitt arbeid.
Valgt inn på årsmøtet i 2024
Ressurspersoner
Ragna Ribe Jørgensen
Ragna er idéhistoriker med fokus på begrepet økologi og har en master innen vitenskapsteori. Hun er utdannet innen permakultur og gartnerfag. Ragna er sertifisert birøkter og er under utdanning i honning og sensorikk ved italienske Albo Nazionale degli Esperti in Analisi Sensorale del Miele. Hun er også en av landets fremste ressurser på honning som kulinarisk produkt.
Svein O. Heggedal
Torill Syversen
Veslemøy Hvidsten
Eier og driver Nektar vinbar som hun startet i 2019 etter å ha jobbet hos Moestue Grape Selection som Fine Wine Director i flere år. Hun tok vinkelner-eksamen i 1995 da hun jobbet på Bagatelle og har bred erfaring fra restaurantbransjen. Veslemøy er birøkter.