Vår på Gartneriet

ByBi teamer opp med Gartneriet og inviterer deg til å blir med å feire susende bier og en spirende hage🌱

Tid:
Lørdag 27. april Kl 1130 – 1600

Det blir omvisning med Bybi og Gartneriet, det blir ponniridning for de små, salg av oppalsplanter og et mini-loppemarked.

Vi har åpent spisested og butikk med salg av honning og økologiske oppalsplanter. I tillegg har vi mini-loppemarked med gamle skatter fra spisestedet.

Det er også mulighet for å delta på mini-smakskurs og smake på ulike honninger fra Norge og noen andre (surprise!) honninger fra rundt om i verden. Smakskurset vil bli holdt på engelsk og tilbys to ganger i løpet av dagen.

Takket være Bydel Frogners bidrag, kan vi tilby disse to mini-smakskursene gratis! Dette er et fantastisk tilbud, og vi er svært glade for å kunne gi folk muligheten til å delta uten noen kostnad.

For de som ønsker å bli med på omvisningen og honningsmakingen med ByBi, er det viktig å melde seg på arrangementet- det er begrenset plasser🍯

Påmelding : Mini-smakskurs

Påmelding: Omvisning på Gartneriet

Facebook event

Omvisning på Gartneriet

Det blir omvisning med Bybi og Gartneriet av hagen og honningbiene. Hanne Rekve og Idil Akdos forteller om det fantastiske samspillet mellom blomster og bier, og hvordan insektene bidrar til et mangfold på matfatet og smakfull honning.

Lær om honningbienes fascinerende verden, pollinatorenes viktige arbeid i hagen, og hvordan du kan tilrettelegge for en fruktbar hage som metter både din egen og insektenes mage!

Påmelding finner du her

Tid:
Lørdag 27. april Kl 1130 – 1600

Program: 
Servering av ureist mat og drikke på Gartneriet Spiseri

Kl 1200 – 1400  Ponniridning for de minste (Kr 45,- Vipps)

Kl 1200 – 1300  Blomster og bier. En omvisning med Gartneriet og ByBi (Påmelding)

Kl 1300 og kl 1500  Honningsmaking (Påmelding)

Kl 1400 – 1500 Auksjon med Bev/art