ByBi HonningHub smakskurs, Fagkveld
Honey Sensory Workshop
Join ByBi for an enlightening 2-hour exploration into the complex world of honey. Ragna Ribe Jørgensen and Idil Akdos will be your guides on this immersive journey. This workshop will be held in English!
During this experience, participants will dive into tastings and dynamic discussions that will help you comprehend the remarkable variety and intricate flavors of honey. Whether you’re a curious novice or a honey enthusiast, this workshop is a valuable opportunity to sharpen your skills in sensing and describing honey.
We will be tasting 3-4 unique mystery honeys from Norway and abroad (in order not to intervene with your impression, we are only going to announce the honeys after we’ve tasted and described them).
We will be using honey sensory analysis checklists, and honey vocabulary wheel to link our impressions with words.
Don’t miss out on this unique opportunity—register below to be part of this enriching workshop!
Here is how you find Gartneriet Bygdø Kongsgård
- Dato 14. november 2023
- Tidspunkt 18:00 – 20:00
- Sted Gartneriet Bygdø Kongsgård
-
Pris
275 kr / ByBi members
350 kr / Non-members -
Kontaktperson
Idil Akdos
Faglig lederIdil er utdannet agroøkolog fra NMBU, biolog, og sertifisert birøkter, grunnlegger av Local Buzz Andelsbirøkterlag og har tidligere jobbet med pedagogikk i NMBU, urbant landbruk og sosialt entreprenørskap i Oslo Living Lab og som gårdsleder i økologisk landbruk i Linnestad Gård. Som faglig leder har hun ansvar for Birøktakademiet, Pollinatorskolen og andre kurs, samt med birøkt på ByBis egne bigårder og Local Buzz, honningproduksjon og lokallagstjenester, og kunnskapsformidling for bedrifter og publikum. Idil er opptatt av naturbasert læring, kompetanseheving innen lokal matproduksjon og kunnskapsformidling om koblingen mellom bier og trær.