Ta med et halvt kilo honning hjem! 🏠 Bli med på en unik, GRATIS opplevelse med ByBi, ved å tappe din egen honning!

 

🌼 Vi inviterer deg til Gartneriet på Bygdø Kongsgård den 12.oktober til å tappe selv ren og ekte norsk honning og lære om forskjellige måter å bruke den på kjøkkenet, takket være den generøse støtten fra Eckbos Legat Stiftelsen!

 

Hva kan du forvente?
🌻Hva er honning egentlig?
Du får du en sjelden mulighet til å lære om de mange fordelene av honning som mat og medisin. Du lærer også om mange forskjellige måter å bruke honning på i matlagingen gjennom oppskriftene vi deler, og hvordan du kan erstatte hvitt sukker med næringsrik, sunn og ren honning. Du får være kreativ og designe din egen etikett!

 

Vi oppfordrer alle til å ta bilder av honningglasset sitt med den selvdesignede etiketten, og dele på sosiale medier med våre emneknagger #SmakenavOslo #ByBiEckbosLegat📸📲

 

Praktisk informasjon:
Tid: 12.oktober 12:00 – 15:00
Sted: Gartneriet på Bygdø Kongsgård 12. oktober.

På grunn av stor interesse vil vi slippe inn deltakerne i grupper for å sikre en god opplevelse for alle. 🌿

 

Program:
Vi tilbyr to muligheter for å delta på en omvisning på Gartneriet (på engelsk), kl. 12 og kl.14, hvor du kan se bikubene, frukt- og grønnsakshagene som våre bier samler nektar fra, og lære om kjærlighetshistorien mellom bier og blomster. 🌺🦋

Vi vil ha plass til 13 personer hvert 30 minutt mellom kl. 11 til 15. For å gi flere muligheten til å delta, ber vi om at kun én person per familie melder seg på.

 

Tapp din egen honning og design din egen etikett:
Du tar med ditt eget glass; 400 ml glass er nok til 500 g honning. Vi hjelper deg med å fylle ditt eget glass med ett halvt kilo fersk honning fra våre tappingmaskiner slik at du tar med hjem en smakebit av Oslos natur. 🏞️🍯

Vi stiller med etiketter og fargepenner slik at du kan designe din egen etikett. Det er viktig å vite hvor honningen kommer fra, og når den ble høstet.

 

Bli med og støtt norsk natur! 💚 Oppdag verdien av lokal honning, lær om de fantastiske pollinatorene våre, og ta med hjem ekte, lokal honning – supermat rett fra Oslos hager! 🌼

 

Meld deg på nå og sikre din plass! ✨
https://forms.gle/apRGGPJ3Ab5kQs2J9

 

 

Vilkår for deltakelse på «Tapp din egen honning med ByBi»

Som deltaker på arrangementet «Tapp din egen honning» i regi av ByBi, Oslos urbane birøkterlag, godtar du følgende vilkår:

Bilder og sosiale medier: Jeg er innforstått med at det kan bli tatt bilder under arrangementet som kan bli delt på sosiale medier. Jeg gir mitt samtykke til at ByBi kan bruke bilder hvor jeg eventuelt er avbildet til markedsføringsformål og deling på sine sosiale medieplattformer.

Eget glass: Jeg forstår at jeg selv må ta med et glass på 400 ml, som er tilstrekkelig for 500 gram honning. Jeg er ansvarlig for å ha med riktig beholder for å kunne delta i tappeaktiviteten.

Oppmøte og tidsfrister: Jeg forstår at min plass på arrangementet kan bli tapt hvis jeg ikke møter opp til avtalt tid. Jeg er klar over at punktlighet er viktig for en god gjennomføring av arrangementet.

Begrensning av honning per familie: Jeg forstår at hver familie kun har rett til én honningkrukke under arrangementet. Jeg er også innforstått med at jeg må være hensynsfull overfor andre deltakere for at alle skal få muligheten til å delta og nyte opplevelsen.

Ved påmelding til arrangementet bekrefter jeg at jeg har lest, forstått og akseptert disse vilkårene.

Her finnes Gartneriet på Bygdø Kongsgård