Aktivitet: Roar Ree Kirkevold – birøktens forfatter de lux

Type: Generelle aktiviteter
Dato: 8. desember
Tidspunkt: 19:00 til 21:00
Sted: Gartneriet Bygdø Kongsgård

Meld deg på arrangementet her

Finnes det tusen måter å drive birøkt på?

Roar Ree Kirkevold har vært birøkter i mange år. Det er han som skriver det meste i vår fagblekke Birøktern. Han har skrevet flere bøker om birøkt, kjenner godt til hele Norges røktertradisjon og har et stort nettverk også utenlands. Roar kan mange gode historier – bli med å bli informert og oppmuntret.

Roar har reist land og strand rundt for å intervjue birøktere i flere tiår. Hele tiden har han samlet på ulike birøktteknikker som fungerer for de birøkterne som har utviklet eller bruker dem. Nå har han kommet med en ny bok i serien «Birøkterteknikker» hvor han portretterer birøktere som har forskjellige tilnærminger til dyreholdet vårt.

Roar kommer til ByBi og forteller om et utvalg av teknikkene. Roar er et fyrverkei av en foredragsholder! Målet hans er å inspirere deg til to ting: Få deg til å tenke over hvorfor du driver med bier (som er MYE mer enn honning), og til å tenke litt nytt for å øke både gleden og interessen. Flere av teknikkene i boken har aldri før vært presentert systematisk.

Roar tar med både bok 1 og 2 så du kan sikre deg et eksemplar. Han signerer også! Så om du vil sikre deg selv julelesning, eller glede og inspirere en birøkter-venn med en flott julegave, så har du sjansen nå.

ByBi serverer gløgg og pepperkaker. Velkommen til et inspirerende foredrag på kafeen på Gartneriet.

Kommende arrangementer


Se tidligere arrangement