HONNINGENS HUS

 

Honningens hus er ByBis lokale på Bygdø Kongsgård. Her produserer vi all honningen vår fra bienes honningkasser til glass. Enkelte dager holder vi åpent hus hvor du kan komme innom, se hvordan slynging foregår, smake på ulike stedshonninger fra Oslo, tappe honning fra tappedunk ned i glass, kjøpe ByBi honning og slå av en prat.

 

 

ByBis BESØKSBIGÅRDER

 

 I ByBis besøksbigårder er det ofte arrangementer. Her kan du møte honningbiene på nært hold. Alle er velkomne, men det er viktig å besøke bikubene sammen med den ansvarlige birøkteren, bruke drakt og følge noen enkle regler, til folks og bienes beste.

 

GARTNERIET Bygdø Kongsgård BESØKSBIGÅRD

ByBi deltar i et samarbeid med stiftelsen Norsk Folkemuseum / Bygdø Kongsgård. På den tradisjonsrike gartneritomten ved inngangen til Oscarshall bygger Forlkemuseet denne sommeren opp et storslått besøkssenter med store gartnerier, blomster- og grønnsaksproduksjon, frukttrær, høns, kafe/restaurant. 

Hovedrøkter/kontaktperson er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.      Her er det

 

MARIDALEN BESØKSBIGÅRD

Ved Hammern har ByBi bigård i samarbeid med Tori Bakke fra Skjerven gård. Hennes mor var legendarisk birøkter med opptil 50 bikuber i nærheten, nå pensjonert. Her røktes til fast tid ukentlig hele sommeren.

Hovedrøkter Nikolay, kontaktperson er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.     Her er det

 

ANDRE BIGÅRDER:

 

Dronningparken Bigård

I Dronningparken, ute på en liten øy, bor fire heldige bifolk.

 

Lysebu Bigård

De fire bifolkene er etablert i skogbrynet i samarbeid med Lysebu hotell. 

Her er det

 

Price Waterhouse Coopers 

Vi hjelper til i BEEcode bigård på toppen av PWC bygget i Bjørvika.