Aktivitet: Kulinarisk aften i honningens navn

Type: Generelle aktiviteter
Dato: 17. oktober
Tidspunkt: 18:00 til 21:00
Sted: Gartneriet Bygdø Kongsgård

Foto: Marianne Leisner, daglig leder Gartneriet Bygdø Kongsgård

Honningens smak og aroma settes av blomsternektaren. Nektaren er plantesaft som preges av jordmonnet. Slik vin gjør. Honning har altså like stort aromaspekter som vin. Vi inviterer deg til å bli med på en oppdagelsesreise inn i honningens kulinariske kvaliteter. Vi duker til i de vakre drivhusene på Gartneriet Bygdø Kongsgård. Aftenen vil inneholde foredrag, honningsmaking, bevertning av honningretter og gode samtaler over et glass mjød.

Aftenen er under planlegging. Vi har allerede sikret oss to personer med omfattende kompetanse: Veslemøy Hvidsten, birøkter og sommelier, ByBi Oslo, og Viktoria Bassani, birøkter og vinsensoriker, Velling i Sverige. Flere vil inviteres med.

Kommende arrangementer


Se tidligere arrangement